جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

کرملین: روسیه حملات اسرائیل به دمشق را محکوم می‌کند

کرملین: روسیه حملات اسرائیل به دمشق را محکوم می‌کند سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه با اشاره به اینکه جغرافیای درگیری‌‌ها در حال گسترش است، اعلام کرد که روسیه حملات اسرائیل به سوریه را محکوم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه با تاکید بر اینکه جغرافیای درگیری‌ها در حال گسترش است، اعلام کرد که روسیه حملات اسرائیل به دمشق را محکوم می‌کند.

 

سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه افزود: جغرافیای درگیری‌ها در حال گسترش است و این مسئله نگران کننده است.

 

پسکوف با تاکید بر اینکه با دوستان سوریه‌ای خود در تماس دائم هستیم، گفت: ناتو در دوره ریاست روته دبیرکل جدید این ائتلاف، همان رویکرد و مسیر قبلی خود را ادامه خواهد داد.

 

سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه با اشاره به موضع دبیر کل جدید ناتو علیه روسیه گفت: روته به خوبی برای مسکو شناخته شده است، او مواضع غیرقابل قبولی را در قبال روسیه اتخاذ کرده است.

 

 پسکوف افزود: هرگونه مذاکرات درباره توافق استارت باید با درک شرایط تغییر یافته انجام شود.

 

براثر تجاوز وحشیانه شب گذشته رژیم صهیونیستی به دمشق، سه غیرنظامی شهید و 9 نفر زخمی شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار